Wall of fame

Pages

Arvostelu: Lookfantastic -joulukalenteri & Lamps4Makeup meikkivalot


☃️❄️🎄🎁Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!🎁🎄❄️☃️

Vuosi on hurahtanut ja saattaa olla, että olen melkein pitänyt uuden vuoden lupauksestani kiinni, ja kirjoittanut tänne ainakin 1x kk. Pari kertaa vain lipsuin, mutta palasin silti hetken päästä. Aion jatkaa lupaustani "tee asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi" vielä toiselle vuodelle. Suosittelen! Vuosi 2017 on ollut erittäin mielenkiintoinen: muutin takaisin Turkuun, aloitin kulttuurituotannon opiskelut, tapasin uusia ja vanhoja kavereita... Ainoa mieltä painava muisto tältä vuodelta on SHINeen Jonghyunin yllättävä poistuminen ajasta ikuisuuteen. Nyt olen pari viikkoa ehtinyt märehtiä asiaa ja alan pikkuhiljaa päästä yli. Ihan nopea muistelo: Jonghyun oli ensimmäinen kpop "bias"  minulle ja 99% syyllinen, miksi aloitin kuuntelemaan kpoppia ja SHINeeta. Hän oli ihana ihminen ja upeimpia artisteja, mitä on koskaan ollut. Hän oli kaikin puolin tärkeä hahmo, ihminen ja artisti minulle. Rauha hänen sielulleen ja toivottavasti hän nyt lepää rauhassa. 

Sitten vähän erilaisiin asioihin. Joulukuussa parasta on jouluhumu, kimaltelevat koristeet, glögi ja joulukalenterit. En ole koskaan ennen omistanut kosmetiikkakalenteria ja olen nyt pari vuotta seurannut, minkä haluaisin. Kun ekat kalenterit ilmestyivät, tiesin jo, että tilaan Lookfantasticin kalenterin. Kyseessä on siis joulukalenteri, jonka "luukuista" tulee joka päivä jokin kauneuteen liittyvä tuote. Hintaa tällä kalenterilla oli n. 97 euroa, ja tuotteiden arvoksi kerrottiin n. 250e. 

Kalenteri on pahvinen lokerikko, jonka kuvitus on saanut inspiraationsa Liisa ihmemaassa - kertomuksesta. Aion käyttää kehoitetusti lokerikkoa jälkeenpäin esim. korujen tai kynsikoristeiden säilytykseen.
Myönnettäköön, että tuntui siltä, että ostaisi sian säkissä. Edellisten vuosien arvostelut kyllä lisäsivät luottoa, että kalenteri tarjoaisi minullekin juuri sopivia ja uusia tuotteita. Nyt, kun olen kalenterin avannut, niin en ole ihan varma mielipiteestäni. Osittain pidin ja osittain olin vähän pettynyt. Odotin ehkä enemmän värikosmetiikkaa, enkä niinkään ihon- ja kauneudenhoitotuotteita. Rahan arvosta tuotteita kyllä oli, ja oli täysikokoisiakin puteleita. Mietin vain, että eihän testerikokoiset maksa juuri mitään sivustolle tai valmistajille. Eli periaatteessa jotkin tuotteista olivat varmasti ilmaisia LFille hankintoja. Aloitetaan kuitenkin tuotteista, joista pidin:

High Definition -luomiväripaletti, Caudalie -käsirasva"sorbetti", Dr. Botanicals -kasvoöljy, James Read -glittervesi, Redken hiusten kuivamuotoilutuote, FAB -rasva ja Pixin hohtava meikkisetti
Ehdoton suosikkini oli High Definition -luomiväripaletti. En ole vielä testannut silmämeikkiin, mutta swatchatessani huomasin laadun. Kyseinen pikkupaletti on normaalisti n. 30e. Värit ovat käytännölliset ja varma valinta. Jätin vaaleanpunaisen käsirasvan tai "sorbetin" läppärin viereen, kun alkaa käsiä kuivaamaan dataillessa. FABin Ultra Repair Creamin heitin matkameikkipussiini yleisrasvaksi ja jalkarasvaksi, on sen verta ytyä voidetta. Kasvojen "superfood" öljy on myös kiva tuote talvi-ihon hellimiseen. James Readin glittersuihke on tietenkin suosikeissani, koska noh...glitter. En kyllä ihan tajua sen pointtia, sillä putelissa lukee "tan". Mietin, onko kultaisten hippujen tarkoitus "lämmittää" aurinkopuuterin tavoin ihoa? Käsittääkseni tuote on kultainen glitter-vesisuihke, joka on vaan hauska, toimii kuin highlighter ja sopii (etenkin minulle) ympäri vuoden. Redkenin muotoilutuote oli yllättävän helppo ja tehokas minun ohueen lyhyeen tukkaan. En oikeastaan tiedä, mitä se tekee, mutta suihkun ja föönauksen jälkeen puristelen tätä vähän tukkaan, niin se saa jonkinlaista elonvoimaisuutta ja ryhtiä. Viimeisenä, muttei vähisimpänä, luukun 25 palkinto; Pixi by Petra meikkisetti! Setti sisältää neste- ja puuteri highlightin, sekä huulikiillon. Erikseen korostustuotteet tuovat hennon lookin: nestemäinen enemmän "dewy glow"n ja puuterimainen helmiäisempää hehkua. Yhdessä ne ovat kyllä suosikkini, poskipääni hohtavat valovoimaisesti kaamoksen läpi! :D Huulikiillossa on jotakin turvottavia ainesosia, en tiedä käytänkö, myynkö, annanko eteenpäin vai jääkö laatikon pohjalle...väri on vähän erikoinen ja koostumus vähän liian tahmea minun makuuni.

Multa ohi menneet tuotteet: Glow Gorgeous -päänahkakuorinta, Omorovizca -tuoksusuihke, Ciate Fierce Flicks -linertussi ja Model Co Instant Brows -kulmakynä.

Koska kaikesta en voi tykätä, niin haluan mainita pari pettymystä myös. Grow Gorgeous Scalp Detox (eli päänahkakuorinta) oli vain minusta aivan liian outo ja erikoinen tuote. Kokeilen tätä ehkä kerran ja unohdan. Pelottaa, että jos käytän sitä, niin pää kuoriutuu vielä viikon käytön jälkeen 🙈 Omorovizca -suihke oli yksi kalenterin kalleimpia tuotteita. Valitettavasti sen tuoksu muistuttaa minua kukkahattuisista mummeleista eikä ylellisyydestä. Ciaten linertussi oli muistaakseni toisen luukun ihme ja innostuin hetkeksi. Kokeilussa se oli puolessa tunnissa ympäri naamaa suttaantuneena. Model Co:n kulmakynäkin oli heti mieleen, kun sen näin, mutta kokeilussa meinasi tulla itku. Tuote veti kulmakarvani ihan hirveään vahaklönttiin, jota selvitin ikuisuuden. Väri oli ihan ok, mutta tuote oli erikoisen märkää? En saanut sitä millään toimimaan ja näyttämään hyvältä.

Loput tuotteista onkin joko testaamatta, tai eivät herättäneet mielipidettä suuntaan tai toiseen. Ainakaan vielä. Testailen rauhassa ja toivon löytäväni jonkin graalin maljan näiden seasta. Yksi kunniamaininta ensimmäisen luukun Illamasquan marmoroidulle huulipunalle. Sävy ei ollut ihan sopiva, mutta lahjoitin sen äidilleni. Terracottamainen sävy sopi hänelle hyvin, ja puna vaikutti erittäin laadukkaalta. Jokseenkin kummastelin, miksi marmoroitu, eikä tasaistesti sekoitettu huulipunamassa...huuliin meinasi välillä jäädä valkoisia rantuja levittäessä 😅

En ole ihan varma oliko tämä kalenteri nyt osuma vai huti. Muiden kalentereiden arvosteluja lukiessa tämä oli kyllä selkeästi parhaimmistoa. Saatan ostaa ensi vuonna ehkä Lumenen tai NYXin kalenterin. Jos Beautybay valmistaisi kalenterin, niin sitten sen. Onglemana joissain kalentereissa ovat asusteet ja korut, joita nikkeliallergikkona en voisi käyttää. Siksi siis meikkikalenteri. Kynsilakkakalenteri voisi myös olla kiva... Noh, annan ajatuksen kyteä ensi vuoteen. 

Annan Lookfantastic adventtikalenterille arvosanaksi: 
3/5
★★★☆☆

 Voiton puolella kokonaisuutena, mutta jäin ehkä kaipaamaan jotakin muuta. Suurimman osan ajasta reaktioni luukkujen sisältöön oli "...okei?" eikä "Jee!". Ensi vuoden kalenterin ostaminen riippuu nyt seuraavista viikoista, kun kokeilen kaikkia tuotteita ja märehdin, oliko tämä nyt sen arvoista. Tiedän, että muut ovat pitäneet kalenterista ehkä enemmän kuin minä, olin vain väärä henkilö juuri näille tuotteille.


Vielä loppuun lyhyesti: kiitos joulupukki, joka ei jaksanut kuunnella valitustani, kun en näe meikata kaamosaamuina. Sain joskus lokakuun kieppeillä Lamps4makeup -sivuston 4+4 meikkivalosetin! kyllä nyt näkee meikata! Ekan kerran, kun laitoin tolpat päälle, niin olisi kannattanut katsoa muualle. ne on kirkkaat. Juuri niinkuin halusinkin. Olen haaveillut hollywood-tyylisestä meikkauspöydästä jo kauan, mutta halusin jotenkin liikuteltavan version vuokrakämppään ja kuvaamiseen. Näin Herny Harjusolan Snapchatissa joskus nämä valot ja totesin, että tekisin sellaiset itse. Kun sitten tutkittiin kuluja ja toteuttamista, totesin että on halvempaa tilata nämä kuin tehdä itse. Hyvä päätös. Lamput ja tolpat ovat laadukkaat ja todellakin korjaavat ongelman. Nyt näen sävyt, blendaukset (ja ihohuokoset) erittäin pikkutarkasti. Tolpat saisivat toisaalta olla vähän painavammat, sillä pelkään rikkovani toisen avatessani verhoja ^^' Täytyy myös ostaa isompi peili... Vähän vielä säätöä meikkauspöydän kanssa, mutta tarina jatkuu! :D 

Kyllä kelepaa.

✨🍾🎆Toivotan kaikille hyvää uutta vuotta 2018!🎆🍾✨


Follow my blog with Bloglovin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti