Wall of fame

Pages

Heli testaa: L’Oréal Paris Nude Magique Cushion

Hyvää pääsiäistä! Nyt, kun on loma (ja vietän sen flunssassa, enkä kavereiden ja perheeni kanssa kotikotona, mutimuti...) niin mulla on aikaa kirjoittaa vähän blogia. Aion kertoa, mitä mieltä olen L’Oréal Paris Nude Magique Cushion -meikkivoiteesta.

Kyse on siis länsimaissa uudesta villityksestä, missä meikkivoide on purkissa tuollaisessa "tyynyssä", josta se sitten vipalla taputellaan kasvoille. Idea on lähtöisin (ylläripylläri) Koreasta, mistä minäkin koitin tätä itseasiassa ensin tilata. Totesin, että tänne rantautuneet isojen markettimerkkien vastaavat tuotteet olivat aivan todella yläkanttiin hinnoissa. Ostinkin yhden netistä, Misshan Wonder Woman Cushion -meikkivoiteen (x), mutta se olikin loppunut jo varastoista, niin en sitten saanutkaan sitä. Kaikista alkuperäisin "cushion foundation" on tietääkseni IOPEn Air Cushion. En halunnut käyttää uuteen kevyeen meikkivoiteeseen 20e enempää, ja ilman väritestausta Koreasta tilaaminen tuntui typerältä. Mutta sitten satuinkin löytämään tämän L'Oréalin purnukan sattumalta ALEsta! Muistaakseni maksoin n. 16e, kun normaalisti se on 18,90-19,90e.

Alkuperäinen L'Oréalin tyynymeikkivoide on nimeltään "True Match Lumi Cushion Foundation". Mutta täällä Suomessa se on "L’Oréal Paris Nude Magique Cushion". Purkki on (ihana) vaaleanpunaisempi kuin amerikkalaisten versio. Heillä on 12 sävyä (x), meillä taas neljä. Kaikki meidän sävyt ovat vaaleita ja "nudeja". Ehkä sen takia nimestä on lähtenyt "True Match"? Otin sävyn 03 Vanilla, vaikka harkitsin aivan vaaleinta sävyä, 01 Rose Porcelain. 01 oli enemmän punapohjainen, kun minä olen enemmän keltapohjainen. Lisäksi luulen, että jos 03 on hieman tummempi, niin se sopii paremmin kesällä iholleni, milloin suunnittelin tätä muutenkin käyttäväni. Suojakerroin meikkivoiteessa on 25, ja yksi purkki on 14,6g. En päässyt selville kuinka paljon itse tuotetta purkissa on.

Kauheasti pöhistään siitä, että onko tämä hygieninen vai ei. No ei se varmaan ole, ainakaan tämä sieniversio. Onhan siihen pakko jäädä jotain, kun vipalla suoraan tökitään naamaan ja takaisin purkkiin. Tuote voi myös hapettua herkemmin, kun se ei ole mitenkään ilmatiiviisti avaamisen jälkeen. On olemassa metalliversioita, missä sienen sijaan meikkivoide tulee metallin läpi rei'istä, mutta en tiedä onko se hygienisempi vaihtoehto. Siistimpi ainakin. Olen vähän huolissani, että kun tuote loppuu, niin kuinka paljon sitä jää tuohon sieneen kiinni.

Kannen alla peili ja välikannen päällä vippa. Välikannen alla itse sieni, josta miekkivoidetta saa painamalla.
Itse funkitota tälle pakkaukselle olen miettinyt, että miksi juuri tällainen? Annostelu on aika hillitty, painamalla saa juuri sen verran vippaan että voi suoraan naamalle laittaa. Ja pakkaus on kuin puuterirasia. Eli onko tämän tarkoitus olla matkakelpoinen nestemeikkivoide? Koreassa kauneusihanne on nimenomaan kuulas, kosteutettu ja heleä iho. Puuteroivatko korealaiset? :D (kyllä ne puuteroi) Mutta uskon, että tämän alkuperäinen idea on toteuttaa erityisen hohtava iho ja pitää iho kosteutetun näköisenä, eli "dewy" koko päivän. En vain ymmärrä, onko tarkoitus primerilla estää liiallinen rasvoittuminen vai laittaa puuteria tämän päälle. Sitten helpon matkameikkaamisen idea ei toimi, eihän nestemeikkivoidetta voi puuterin päälle laittaa? (sitten otetaan meikkivoidepuuteri) Niin paljon kysymyksiä, niin vähän vastauksia, mutta annetaan sen olla. Tämähän on vain meikkiä :D

Peittävyydestä ollaan sanottu että "kevyt/puolipeittävä". Täytyy sanoa, että peitti paljon enemmän kuin odotin, mikä oli erittäin kiva yllätys. Jotain BB-voiteen ja CC-voiteen väliltä. Erittäin kevyt ja miellyttävä koostumus. Yleensä näissä tähdätään juurikin kevyeen ja kosteuttavaan tulokseen. Tavoitteet ja tulokset vaihtelevat merkkien välillä, mutta tästä pidin kyllä. Kestävyys ei ole kovin kummoinen mielestäni eli ei tästä mitään 24/7 bilemeikkejä varmaan irtoa. Kuumalla kesähelteellä täytynee korjata pari kertaa päivän aikana. Mutta perus päivämeikkiin aivan nappivalinta. Iho on kuulas ja raikas, ja näyttää eloisammalta. Levittyy vipalla tasaisesti, mitään hirveää mokaa ei tällä voi tehdä. Meikkivoidetta voi kerrostaa, mutta se silti asettuu nätisti iholle. Niin helppo. Täydellinen mökille, missä ei ole aikaa (tai vettä) sudeilla tai Beutyblendereillä säätää. henkilökohtaisesti varaisin blotting paperia (imupaperi suomeksi?) aina mukaan.

ennen & jälkeen

Itselläni on pintakuiva rasvoittuva iho. Tämä sopii hyvin mielestäni aika monelle ihotyypille. Kovin rasvoittuvalle iholle, tai ihon rasvaisemmille alueille laittaisin kyllä primeria tai puuteria. Jos aikoo tehdä vahvempaa pohjaa tällä niin mielummin molemmat, sillä tämä lähtee muuten pian kulumaan. Mielestäni meikkivoide ei jäänyt kuiviin kohtiin rumasti, eli sopii todennäköisesti myös kuivaihoisille.

Tässä vielä koko naama valmiina, mielestäni ihoni näyttää kivan tasaiselta ja terveeltä.
Älkää välittäkö taustan irtopäistä.

Laitampa vielä risut ja ruusut vielä tiivistettynä:

+ näppärä
+ kerrostettava; saa yllättävän peittävän pohjan
+ todella kaunis, heleä lopputulos
(+ söpö pakkaus)

- todennäköisesti hapettuu
- vippa menee likaiseksi nopeasti, hygienia
- hinta
- tuotetta jää todennäköisesti sieneen, osa menee siis hukkaan
- kuluu nopeasti


Kaikki meikkivoiteet käyttäytyvät eri ihmisillä eri tavalla ja kaikki riippuu myös siitä, mitä itse haluaa meikkivoiteeltaan. Mielestäni tämä sopii parhaiten niille, jotka haluaa nopeasti jotain kevyttä ehostusta naamalleen. Hyvä matkalle, kunhan osaa varautua rasvoittumiseen. Loistava myös, kun haluaa nopeasti siirtyä vaiheesta "kuolemanväsy/zombie" > "ihminen".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti