Wall of fame

Pages

Uusi vuosi...sama lupaus


Yhtenä uudenvuoden lupauksena sanoin, että kirjoitan tänne enemmän. Näin alkuun varmaan arvioin tuotteita, koska koen sen olevan helpointa. Kirjoitinkin jo yhden valmiiksi, mutta otan huomenna kuvia mainitsemistani meikeistä leipätekstin oheen. Näin talvella (ja matkustaessa Turun kosteasta ilmastosta Tampereen kuivuuteen) ihoni on vaatinut enemmän hoitoa. Minulla onkin testissä parit ihonhoitotuotteet, joista voisin puhua. On myös muutama aasialainen kosmetiikkajuttu mielessä. Tykkään eniten tehdä juuri arvioita,"top5","must have" tai "epic fail" tyyppisiä juttuja. Oletan, että sellaista tässä blogissa ainakin tulee olemaan.

   Uusien meikkien testailu ei ainakaan vielä tule kysymykseen, kun näin valmistuneena opiskeijana ja tällä hetkellä työttömänä prooriteetti on saada vuokra maksettua ja ruokaa. Meikkiin ei juurikaan jää ylimääräistä, mutta on tullut aika hyvä arsenaali kerättyä "pula-ajalle" :D Kyllä tuolta laatkosta löytyy vaikka ja mitä.

   Haluaisin kovasti tehdä erilaisia meikkilookeja enemmän ja tehdä postauskia aiheesta tänne, mutten tiedä miten sen tekisin. Tähän asti olen meikkileikkinyt vain Instagramissa, enkä ole niinkään puhunut prosessista. Muutenkin kaamoksen aikaan hyvät meikkikuvat ovat hankalia ottaa, mutta kun valoisaa aikaa tulee enemmän, niin saatan tehdä jonkin sortin meikkijutun tännekin. Onko se sitten meillikeikkiä vai tutoriaali, se jää nähtäväksi. 

   Eniten kutkuttaisi videoiden tekeminen, mutta koska en omista kunnon kameraa, tripodia tai hyvää videoita pyörittävää läppäriä, päätin aloittaa bloggailusta. Vähän ärsyttää, kun ei saa huitoa käsiä ja puhua finglishiä, mutta koitan selvitä. Kirjoittaminen tekee ihan hyvää. Ja kielen pidän vielä suomena, ja jos kysyntää on, niin alan kääntämään olennaiset englantiin.

   That's about it. Pidemmittä puheitta, laitan tähän UMK suosikkini, ja toivon, että edes tänä vuonna pidän lupaukseni tämän blogin suhteen. Muistakaahan rakastaa itsenänne. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti