Wall of fame

Pages

On the boat

Hejssan! Kytevästä flunssasta huolimatta lähdin viikonloppuna Ruotsiin Tukholmaan katsomaan Melodifestivalen 2016 finaalia. Reissu oli mahtava, esitykset upeita ja seura paras. Tiesin jo, että matkalta tarttuu mukaan yhtä sun toista hauskaa. Tämä on nyt tällainen "haul" postaus, mikä se sitten ikinä suomeksi onkaan.

Menomatkalla laivalta löytyi Tax-freestä nämä kasvonaamiot. Oon kokeillut tuota punasta ja kultasta aikaisemmin ja iho oli niin hyvännäköinen jälkeen, että oli pakko hakea uusiksi. Tietenkin valikoima oli laajentunut, niin otin kaikkia yhden. Tuo pinkki vähän jännittää, koska ainesosana on käytetty istukkaa. Hyi! :D
MITOMOn kasvonaamioita. Ainesosina esim. mehiläisenmyrkkyä ja istukkaa.
 Lähdimme iltalaivalla Turusta, niin olimme perillä Tukholmassa aamulla kuuden aikoihin. Kävimme brunssilla ja lähdimme kiertelemään kaupungille. Kävimme tietenkin Sephorassa ja nappasin mukaan kaikki, mitä olin tullut hakemaankin. (ja muutakin...)
Aku Ankka piti myös napata mukaan Disney-Storesta
Too Facedin Chocolate Bon Bons - luomiväripaletti on loppu virallisilta sivuilta, mutta oi sitä riemua, kun sitä oli vielä Tukholman Sephorassa jäljellä! Too Facedin edellisiin luomiväripaletteihin verrattuna tämä on mielestäni vähän laadukkaampi ja parhaimman värinen. Lisäksi paketti on aivan ihana ja luomiväreissä on käytetty kaakaota, minkä takia paletti tuoksuu suklaalta! Vielä olen vain ehtinyt vähän hipaista koko palettia, mutta jo nyt voin sanoa, että olen tyytyväinen.

mmm yes good shit right there
Lisäksi Sephorasta nappasin mukaan Too Faced:in Born This Way -meikkivoiteen sävyssä Porcelain (vaikka kesällä olen enemmän Nuden värinen, mutta Ivorya ei ollut heidän valikoimassa) Meikkivoidetta ei ole mitään järkeä ostaa netistä, jos ei tiedä mikä väri omalle iholle sopii. Ah, mikä koostumus. Niin peittävä, "oil-free", riittoisa ja sulautuu omaan ihoon. Tykkään erittäin paljon! En ole pitkään aikaan käyttänyt kunnon meikkivoidetta, kun ne ei oo asettunu mun iholle hyvin. Oon käyttänyt Lumene CC-voidetta jotain pari vuotta putkeen, ja vaikka se on mun lempparituote, niin kun haluan pitkäkestoista kakkunaamaa bileisiin, niin se ei ihan riitä.
Born This way kämmenselässä, ennen & jälkeen
Toinen ikuinen rakkauteni on (nyt edesmennyt) benefitin They're Real! -ripsiväri. Päätin testata Benefitin toista, myöskin erittäin suosittua Roller Lash -ripsaria. Settipakkaus oli alessa. Pakkauksessa on tavallinen ja matkakokoinen ripsari, niin saan toisen kätevästi koululle tai matkaan. They're Realiin verrattuna, tämä ei pidennä niin paljoa, mutta tämän harja on miellyttävämpi. Olen ikävöinyt hyvää ripsifiilistä siitä asti, kun käytin sen edellisen loppuun. Maybellinen Lash Sensational on markettiversio They're Real!:sta, se vain paakkuuntuu helpommin ja kuivuu nopeammin purkkiin. Mutta hyvä vaihtoehto, yksi suosikeistani sekin. Mutta jos saat Benefitin ripsareita käsiisi, niin nappaa ehdottomasti mukaasi, hyvä ihminen. Nappasin kassalta mukaan vielä Sephoran omia meikinpoistoliinoja, ja nyt kaduttaa, kun ne onkin todella hyviä ja olisi pitänyt napata useampi.
Roller Lashin harja. Ripsivärissä näkyy pidentäviä kuituja.
Sephorasta menimmekin hotellille laittautumaan ja kohti Melodifestivalenia. Areenalla penkeillämme oli ilmapallo ja lehti sisältäen tietoa kilpailijoista ja showsta. Olimme permannolla, ja luulempa että näyimme telkkarissa parikin kertaa. Täytyy katsoa vielä uudelleen, kun ehdin. Kauhuskenaario on, että kaivan nenää tai laulan päin helvettiä Bada Naknaa :D Show oli upea ja rääyin kurkkuni käheäksi, kun väliaikanumerona lavalle asteli Mellon ikivihreitä. Onnittelut Fransille voiton johdosta, pian onkin jo Euroviisut, joissa nähdään kuka voiton vie! ASIAAN! Saavuimme yöllä Burger Kingin kautta takaisin hotellille ja aamulla suunnattiin takaisin Friends Areenan viereen Mall Of Scandinaviaan tappamaan aikaa. Sitä ennen kävin kuitenkin nappaamassa Sephorasta unohtuneen kylkiäisen, pienen huulipunan (Naked Dolly). Ostaria ei ehditty käymään kokonaan läpi, koska se oli paljon massiivisempi kuin odotin. Kuitenkin ehdin piipahtaa Kikoon, Disney Storeen (ja Inglotilla kävin hiplimässä testereitä ja meikkipakkeja).

Kikosta löytyi yhtä sun toista kivaa ja edullista. Ostin Creamy Colour- huultenrajauskynän (#302), Velvet Mat -huulipunan (#613)...

...Blending wave Multicolour Blush -poskipunan (02)...
 ...Colour Sphere (#16), High Pigment (#16) ja Water - luomivärit (#200).


Noita Water -luomivärejä olisin voinut napata kaikissa väreissä, mutta budjetti tuli vastaan. Sen viimisen kympin käytin neljään kynsilakkaan, #389 (mintunvihreä, turkoosi), #296 (vihreä), #277 (pinkki-punainen glamourglitter-ihanuus), #372 (vaaleanpunertavan nude). Niin ja sitten nappasin Aku Ankan Disney Storesta, koska se oli THE Aku Ankka-pehmo, kun ei ollut viime vuoden Disneyland reissulla missään kaupassa ja jouduin tyytymään pieneen, ei-niin-halittavaan versioon. Se jäi kaivelemaan hampaankoloon, mutta ei enää! <3

Tietenkin ostin kotimatkalla taxfreestä suklaata ja vodkaa. Bailasin yömyöhään laivan baarissa ja sain kurkkuni kipeäksi. Se olikin matkan ainoa miinus, muuten oli oikein hauskaa ja kyllä sitä voisi toistekin Melloon mennä! Suosittelen kaikille euroviisufaneille, se on ihan erilaista siellä kuin kotisohvalla. Ja ensikerralla ostan jonkun prepaidin, että saan äänestettyä suosikkiani.Mikä oli muuten Boris Renén "Put Your Love On Me":


Näihin tunnelmiin, hyvää kevään alkua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti