Wall of fame

Pages

Tulevaisuuden suunnitelmia?

Elän tällä hetkellä tapahtumantäyteistä helmi- ja maaliskuuta. Kun koulu alkoi, muutin Tampereelle. Olen pari kertaa poikennut Turussa hakemassa tavaroita. Täällä on käynyt jo kaveri meikattavana ja äitikin, kun menimme oopperaan. Sitten saapui koiranpentu ruokakuntaamme ja lähdin viikonlopuksi Yukiconiin. Sen jälkeen menin Turkuun hiihtolomailemaan, pakkaamaan ja näkemään kavereita ja mummia. Saavuin takaisin viime sunnuntai-illalla, läksyt tietenkin rästissä.(millai muuten?) Eilen naistenpäivänä vein mummoni oopperaelokuvaan ja huomenna meikkaan taas mallin, sitten menenkin kampaajalle ja illalla ehkä tikotiko. Viikonloppuna onkin sitten jotain mahtavaa luvassa, eli Melodifestivalen finaali Tukholmassa! Matkaa varjostaa flunssan uhka, sillä tässä aamulla oli kurkku kipeä, ja jännitän että onnistuinko troppaamaan sen pois vai lähdenkö matkaan kipeänä...(kuten Malmön euroviisujen semifinaaliin menin henkihieverissä).

Ensi viikon suunnitelmissa on valmistautua ekaan kokeeseen ja mennä Tampere Kupliiseen! Sinnekin pitäisi joku hauska asu suunnitella, mutta en tällä kertaa cossaa. Ei ole aikaa tai rahaa, mutta kutkuttaisi tehdä jokin gyaru look? Noh, ajatus muhii vielä.

Tämän blogin osalta ajattelin, että laittaisin tänne omia meikkiluomuksiani. Joskus turisen niitä näitä elämästä, mutta koittaisin keskittyä täällä nimenomaan kauneuteen ja meikkaamiseen. RuPaul's Drag Racen 8. tuotantokausi lähti justiin käyntiin ja mietin, pitäisikö tehdä jotakin meikkejä niiden inspiroimana? Nikkietutorials ja MarcZapanta ovat tehneet jo vastaavaa, mutta jos onnistun näkemään RPDRia, niin harkitsen tämän idean toteuttamista. Toinen ajatus on kpop meikkien, euroviisumeikkien uudelleenluontia ja aasialaisen popkulttuurin tyylisuuntien kokeilua. Tulee nyt mieleen esim. EXO-Kn Overdose meikit ja SHINeen View lavameikit, kuro gyaru, hime gyaru... niin ja tietenkin cosplay(meikit)!

Kevään aikana ois tarkoitus lähteä toteuttamaan näitä meikkejä ja lookeja. Se on tän blogin luomisen alkuperäinen tarkoitus. Lisäksi aion varmaan arvostella meikkejä ja kauneustuotteita, tehdä kynsiä ja kun taitoa karttuu mnemmän niin voin myös tehdä tutoriaaleja. En vielä tiedä, mitä tästä muotoutuu, mutta ajattelin kirjoittaa nämä päällimmäiset ajatukset ylös, niin on lukijoiden ja itsenikin helpompi hahmottaa mitä on luvassa.

Hyvää kevään alkua, adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti