Wall of fame

Pages

Haul & ensivaikutelmia (feat. Pokemon, Disney & Rilakkuma)


Kaikki rakastaa pakettien avaamista ja postin saapuminen on melkein kuin toinen joulu. Tämän paketin avaamisesta on jo aikaa, mutta olen nyt kokeillut tuotteita, niin voin niistä jotakin sanoakin. 

Huomatkaa pieni Ihaa -kynsilakka. Kivan pikmenttinen ja kiiltävä lopputulos.
Ihaa on aina ollut yksi lempihahmoistani ♥

Nämä ostin ebaysta myyjiltä cgs6309, cosmeticmarket2012, f2plus1 ja roseroseshop. Mielestäni cgs6309 nimensä hämäräperäisyydestään huolimatta on ollut kaikista nopein ja tähän asti aina luotettava myyjä. Lisäksi roseroseshop etenkin on tuttu ebay myyjänä kbeauty fanien keskuudessa, joten hänenkin kauppaa voin suositella.

 Aloitetaanpa ensimmäisestä ja ehkä lempituotteestani tässä postauksessa: Tonymoly x Pokemon Meowth Naong Butter Nutrition Cream. Halusin jotakin paksua voidetta, mutta kumminkin kasvoille, jota voin käyttää yöllä ja joka auttaa pakkasen kuivattamaan ihoon. Purkki on aivan valtava 300ml pönikkä. Voide on ihanan samettimaista, paksua mutta kevyttä, kuin margariini. Tämä on todella miellyttävää käyttää ja on auttanut ihoani huomattavasti selviämään talvesta. Käytän tätä purkkia varmaan vielä 50v :'D suosittelen paljon, sillä hintaa tällä pelastajalla oli vajaa 14e. saatan ostaa kesäksi Squirtlen (tietääkseni geelimäinen) kevyemmäksi vaihtoehdoksi vielä kun näitä myydään.

Tämä myös tuoksuu mielestäni ihan valkosuklaata! ♥
 Meowth oli vielä ainoa Pokemon-kosmetiikan edustaja, mutta haluan kyllä ehdottomasti muitakin. Minua kiinnostaa etenkin Pikachu BB voide, mutta halusin ensin kokeilla The Face Shop x Disney -linjastosta Mikki Hiiri BB Power Perfection -meikkivoidetta. Lähinnä purkin takia...Nyt samaista BBtä on Aku Ankka purkissakin, joka on toinen heikkouteni. Ehdottomasti loistava meikkivoide; peittävä, dewy muttei liian öljyinen, todella tasoittava ja kestävä lopputulos. Haluaisin ostaa lisää, mutta väri oli liian punapohjainen minulle. Ostin sävyn V203 Natural beige, mutta netissä katsoin sävyn olevan sopiva keltapohjaisellekin. Toinen sävy Apricot Beige vaikutti taas liian vaalealta minulle. Vaikeaa tämä netistä sävyn selvittäminen, kun ei voi testata ensin. Riippuen kaupasta nämä voi maksaa 10-25e. Ostaessani ei ollut paljoa värivaihtoehtoja tai täydennyspakkauksia, mutta katsoin äsken, että cgs6309:n kaupassa ainakin löytyy kaikkiin tämän linjan meikkivoiteisiin erilaisia vaihtoehtoja edullisesti!

Mutta onhan se hauska ja näppärä kuin mikä.
Ihan todella kätevä matkalla, levittyy hyvin, paketin sieni toimii parhaiten tällaisissa ja peilikin löytyy.
Toivon, että löydän vastaavan jostain pysyvämmästä linjasta.

Kaikki Disney-tuotteet, jotka ebaysta tilasin.
 Korealaisen kosmetiikan hittituotteita ovat sheet-maskit, joita olen testannut muutamia. Nyt kaipasin jotakin hyvää, luotettavaa, halpaa ja kosteuttavaa, niin ostin 3kpl Tonymolyn I'm Real Moisturizing maskeja. Olen aikaisemminkin käyttänyt kyseisiä naamioita ja olen todennut hyväksi ja omalle naamalleni sopivaksi. Lisäksi löysin Disney prinsessa aiheisia kasvonaamioita: Ariel kosteuttamaan, Ruusunen heleyttämään ja "elvyttämään" (heh) ja lisäksi olisi ollut Lumikki joka tietenkin olisi vaalentanut, joten en sitä ostanut. Arielin kokeilinkin jo ja pidin kyllä tuotteesta, se kosteutti mukavasti. Ei mitään tajunnan räjäyttävää paitsi super kivat paketit ja yhteydet prinsessoihin.

Ja tietenkin tilasin myös läjän Holika Holikan Pig-nose nenätarroja,
jotka vetää tukkiutuneita ihohuokosia onnistuneesti ulos naamasta. 
Ensituntumani The Face Shopin ja Disneyn yhteistyöhön oli kaverini tuliainen japanista, kun hän toi hiirikorvallisen huulivoiteen. Purkki on niin suloinen, ja tuote tuoksuu mansikkakarkeilta. itse väri on yllättävän pikmenttinen ja kosteuttava.


Tuotteen levityksessä kannattaa olla tarkkana pikmenttisyyden takia,
sudin käyttö suositeltavaa tai ombre-huulet, jolloin
ulkoreunoista ei tarvitse huolehtia.

Kaipasin myös uutta primeria, mutta koska silikonipohjaiset eivät millään meinaa pysyä naamallani, niin päätin kokeilla jotain enemmän voidemaista ja kosteuttavaa. Suosikkini on Benefitin Porefessional, mutta koska sen saaminen posteineen on liian kallista, niin käännyin korealaisen kosmetiikan puoleen. Minulla sattui olemaan testeri Misshan BB Boomerista, joten laitoin kokeiluun. Tykkäsin paljon ensimmäiset testikerrat, kunnes purkki loppui. Löysin niin paljon positiivisia arvosteluja kyseisestä primerista, että ostin sellaisen täyskokoisena, kun hintakaan ei ollut paha, Paras ostos ikinä. Primer on ihanan kevyt ja kosteuttava, mutta tasoittaa ja heleyttää. Lisäksi meikkivoide pysyy virheettömänä erittäin kauan, niin kuivilla kuin rasvoittuvillakin kohdilla. Jos tämä toimii kesälläkin, kun hikoilen kuin sika, niin tämä on paras primer Porefessionalin rinnalla, Ne tekevät toisaalta eri asioita, mutta lopputulos on molemmissa upea. Tämä on erittäin hyvä dewy/BB/cushion -meikkivoiteiden alla! I love it.

Itse purtilo. 40ml ja maksoin tästä 8,15e.
Se on suhteessa noin 1/4 porefessionalin hinnasta ilman posteja.
Primer taittaa vähän vaaleanpunaiseen helmiäiseen.

Vasemmalla ilman primeria ja oikealla primerilla.
Hankala ehkä nähdä kuvassa, mutta ihon väri on mielestäni tasaisempi ja heleämpi.

Mainittakoon tähän loppuun myös taannoinen Rilakkuma-maskisetti, jonka ebaysta tilasin. Ajattelin saavani koko naaman peittävän sheet maskin, mutta sainkin arkillisen 14 rilakkuman ja korilakkuman päätä, joita sitten lätätään ympäri naamaa tai vaikka kroppaan. Ihan hauska, mutta vähän hankala. Jouduin pyytämään kämppistä auttamaan, kun yhdessä paketissa oli niin monta nallea ja minulla niin vähän tilaa naamassa.
Paketti...

...ja itse tuote esimerkillisesti käytössä. Paketissa siis kaksi arkkia,
joissa kummassakin 4 pientä korilakkuman päätä ja 3 isoa rilakkumaa.
Kai ne rauhoittaa tai kosteuttaa ihoa? Jäi epäselväksi. Olo oli ainakin kovin lapsekas :D
Siinä viimeisimmät kbeauty ostokset. Nyt odotan pakettia Beautybaysta, jossa on lähinnä Morphen suteja, sillä entiset vanhat eivät ole enää toimintakykyisiä. Ehkä puhunkin lempisudeistani joku kerta? Kumminkin hyvää kevään alkua kaikille! :)

Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti