Wall of fame

Pages

Nopea update...


Hei!

Aattelin kirjottaa jotain, kun vielä on huhtikuuta jäljellä. Passiivisuuteeni on hyvä syy; muutto! Muutan takaisin rakkaaseen Turkuun ja jätän vuoden Tampereella taakseni. Mukavaa sielläkin on ollut, mutta Turku on enemmän koti mulle. Alunperin luulin, että jäisin Tampereelle pitemmäksi aikaa, mutta koti-ikävä vain kasvoi ja päätin heti tilaisuuden tullen muuttaa. Ja nyt on tiedossa ihana kämppä! Eli "se on moro ny"!

Muuton lisäksi päässä pyörii seuraavat asiat: Euroviisut, Rupaul's Drag Race 9, kevään animekausi, vappu, kesän tapahtumat ja juhlat...(glitter, glitter, glitter...) Tietenkin työt ja tulevaisuus, mutta haluan keskittyä myös positiivisiin, ei-ahdistaviin asioihin päivittäisen paperisodan keskellä. Mutta muutto ja kevät aurinko ovat vain nostaneet motivaatiotani ja ruokkineet luovuutta. Tekee mieli tehdä vaikka ja mitä, vaikka kaikki ei ihan menekään suunnitelmien mukaan. Ei minua noin vaan lannisteta!

En voi tehdä mitään meikkejä, kun kaikki meikit on laatikossa toisessa kaupungissa ja odottaa muuttoa :'D mutta heti, kun pääsen purnukoihini käsiksi, niin päästän pedon irti. Ja kirjoitan tännekin sitten jälleen. Hyvää, toiveikasta ja mahdollisuuksien täyteistä toukokuuta kaikille! (◕ᴗ◕✿)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti