Wall of fame

Pages

Meikkileikkejä: Glitter liner cut-crease


☀️Hei ja hyvää kesää kaikille! ☀️

Pidän sitkeästi lupauksestani kiinni, että kirjoitan tänne. Hassusti meni toukokuu ohi kirjoittamatta. Tähän väliin on mahtunut muuttorumbaa, yhdet häät, pari työkeikkaa ja pääsykokeita. Tänään heitin talviturkin mereen ja sain vähän väriä pintaan. Tällä viikolla vielä yksi koe, joka vaatii vielä loppurutistusta ennakkoaineiston kanssa. Sen jälkeen aloitan ompelemaan ja muutenkin kyhäämään cossiasu(j)a kasaan, sillä Desucon onkin jo ensi viikolla (send help). Ennen juhannusta aion päästä kampaajalle vihdoin ja viimein värjäämään tukkani vaaleanpunaiseksi, tai ainakin kylmän valkoiseksi, josta olen haaveillut nyt viime keväästä asti. Tuskin maltan odottaa!

Tosiaan on ollut kiirettä, mutta en halua muistella niitä vastuuasioita vaan kaikkia kevään menneitä ja tulevia juhlia ja ilon hetkiä! Voisinkin päivittää tännekin pari värikkäämpää meikkiä, kun tuli viime kuussa tehtyä:

Ensimmäisen meikin tein Aatuun, eli Turussa opiskelijoiden haalaribileisiin/tapahtumaan, missä kierrellään Aurajoen tuntumassa eri rasteja n. 10kpl ja suoritetaan juomalla rasteilla kapteenin tutkinto, Näinkin "hehkeä" tapahtuma ansaitsi myös hehkeän meikin, joka on yksiä lemppareitani pitkään aikaan:

Huom! Meikki sopi pinkkeihin haalareihini~


Halusin kokeilla "half glitter cut-crease"a, jota olen nähnyt Instagramissa jo jonkin aikaa. Eli perus cut-creasen lisäksi laitetaan sisänurkkaan luomivakoon/cut-creasen rajan kohdalle glitter lineria. Vaikea selittää, mutta kuvasta näkynee mitä tarkoitan. Tykästyin heti, koska terävä cut-craese on vaikea tehdä ja se ei aina näy kunnolla, jos kontrasti varjostuksen ja vaalean sävyn välillä on pieni. Nyt, kun lisäsi glitteriä sen pienen raidan verran päälle, se selkeytti vaivattomasti missä raja menee. Ja tietenki; mitä enemmän glitteriä - sen parempi. Tässä käytin Sleekin luomiväripalettia "Enchanted Forest", vaaleaan kohtaan saman firman highlighter-palettia "Solstice" sekä Urban Decayn glitter-lineria sävyssä "Distortion", joka on siis läpikuultava kaksivärinen glitter (mintunvihreästä vaaleanpunaiseen).

Tilaisuus kokeilla tätä samaa lookia toisella värimaailmalla sattui kohdalle saman viikon lauantaina, kun oli Euroviisujen finaali. Jollain tavalla erityinen meikki glitterillä kuului siis asiaan. Minun piti tehdä sininen meikki, mutta jonkun takia mintunvihreä pohjaväri veti kaikki siniset kovin vihreiksi sen päällä. Tai johtuneeko pohjustusaineen keltaisuudesta, en tiedä. 

"Mokasta" huolimatta tästä tuli oikein kiva!

Tässä kokeilin silloin ostamaani NYX Ultimate - luomiväripalettia "Brights" eli paletti täynnä kirkkaita sateenkaaren värejä. Laatu oli oikein kiva ja se levittyi suht helposti, vaikkakin se ei pikmentiltään ja koostumukseltaan päihittänyt lemppariani Morphen sateenkaaripalettia "12P". Liikkuvalla luomella käytin tässä Essencen luomivärinappia "12: Want a mint?" ja glitterinä jälleen Urban Decayn glitterlineria, mutta tällä kertaa hopeisena sävyssä "Glam Rock". Vaikka meikistä tulikin vihreä, niin ei se mitään - tulipahan astuttua mukavuusalueen ulkopuolelle. Lisäksi sovin puolivahingossa voittajamaan Portugalin väreihin.

Aion ehdottomasti kokeilla tällä tyylillä vielä eri lookeja, kun omistan vielä kultaisen ja punaisen linerin. Kultainen lineri olisi upea vaikka syvän sinisen tai violetin kanssa!😍 Jouluna tein jotain tämän tyyppistä viininpunaisen luomivärin ja kultaisen linerin kanssa, mutta en vielä silloin ollut inspiroitunut tästä ilmiöstä. Kunhan vain halusin lättästä glitteriä naamaan (niinkuin aina 😂)

Meikkikuvien ottaminen talvella kaamoksen aikaan on tuskaa.
Tungen aina naamani kiinni lamppuun 😂
Tämmöiset Urban Decayn glitterlinerit ovat käteviä, kun haluaa tehdä tämän tyyppisiä meikkejä. Muillakin merkeillä saattaa olla halvempia varteenotettavia vaihtoehtoja, mutta minulla painoarvona näidenkin hankkimiseen oli pysyvyys, pikmenttisyys ja seassa olevat hologrammi-glitterit. Glitterlinerin voi myös tehdä itse irtoglitteristä ja kiinnitysaineesta, jos ne sekoittaa keskenään ja levittää rajaussiveltimellä. Kannattaa tässä tapauksessa olla tarkkana, että käyttää kosmetiikkaglitteriä, ei vain toimivuuden, mutta turvallisuuden takia! Kertokaa, jos tiedätte muita glitterlinereita kaupoissa, kokeilen ja vertailen mielelläni!

Seuratkaa toki minua Instagramissa @helisoo, missä yleensä postailen kun tulee onnistunut meikki nassuun. En viitsi lupailla mitään seuraavien kirjoitusten aiheita koskevaa, kun on niin paljon ideoita, jotka valitettavan helposti jää toteutumatta 😅 Kuitenkin toivotan hyvää kesää ja juhannusta! Muistakaa suojautua auringolta! ☀️☀️☀️


P.s. Koitan keksiä jotain järkevää käännössanaa cut-creaselle, mutta paras tähän astisista oli "vakoleikkaus" 😂

Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti