Wall of fame

Pages

Syksyn meikkileikit + minusta tulee kulttuurituottaja!


Hei vaan! En ole taaskaan päivittänyt ja ote bloggailuun lipsuu hyvää tahtia. Kiirettä on pitänyt ja jänniä elämänmuutoksia on sattunut! Ehkä suurin on se, että pääsin opiskelemaan! En oikeastaan alunperin halunnut opiskelemaan, sillä halusin meikkausalan töitä. Kuitenkin, kun minut velvoitettiin hakemaan yhteyshauissa, niin paikka napsahti. Mutta se ei haittaa, sillä kulttuurituottajan opinnot sopivat minulle loistavasti. Tapahtumien järjestäminen ja erilaiset projektit ovat aina olleet mielenkiintoisia ja voin yhdistää tähän meikit, kynsitaiteen, cosplayn, euroviisut ja vaikka mitä muita harrastuksiani. Voin jopa realistisesti toivoa, että tämä poikii tulevaisuudessa töitä, joista nautin. Tähän asti koulussa on ollut ihanaa ja koulukaverini ovat mahtavaa porukkaa! :)

Pitää sitä meikkausbloggiin myös jotain meikeistä kertoa. Olen ehtinyt meikkailla kunnon lookeja harvakseltaan; joissain tapahtumissa ja pari kertaa ihan muuten vain meikkileikkinyt. Elokuun lopulla oli Turku Pride, jonne tein sateenkaaren sijaan panseksuaali-lipun värisen silmämeikin. Käytin luottopalettiani Morphe 12P ja Urban Decayn glitterlinereita luomivaossa ja poskella. Huulissa kokeilin Essencen uutta metallihuulipunaa.

Keltaista luomella, pinkkiä ulkonurkassa ja luomivaossa, sekä sinistä alaluomella.
Lisäsin kultaista glitteriä cut-crasen tapaan keltaisen ja pinkin väliin.
Käytin Morphen 12P palettia ja Urban Decayn glitterlineria.

Lisäksi elokuun alussa aloin huhuilemaan, jos jollakin olisi Anastasia Beverly Hillsin Self-made -palettia. Kuulin tästä paletista vuoden liian myöhään ja koska se oli limited edition, sitä ei enää saanut mistään kohtuu hintaan netistä. Pari viikkoa kyselyni jälkeen, joku otti yhteyttä ja myi omansa minulle! Mikä onni, onneksi kysyin! Tämä paletti on aivan täydellinen, siinä on juuri oikea väriskaala minulle.

Isla ja Deep purple saivat minut himoitsemaan tätä, mutta pink champagne, blossom, spirit rock, treasure...tämä paletti on aivan uskomattoman kaunis, pikmenttinen ja blendautuu kuin unelma!

Niin pitihän sitä tietenkin meikkileikkiä heti, kun paletti postiluukusta putosi:

Pääasiassa pohjustin Butterylla, tein smokeyn Deep purplella ja Isla keskellä. Sisäkulmassa Treasure ja linerin päällä jälleen Urban Decayn glitterlineria hopean sävyssä.

Palettia pystyy myös hyvin käyttämään arkikäytössä neutraalien sävyjen ansiosta. Luulen, että tämä on minun suosikkipalettini ikinä. Päihitti jopa edellisen suosikkini Too Faced Choco BonBonsin, sillä tällä saa hyvin kaikki meikit eri tilaisuuksiin loihdittua. TF:ssä oli ehkä ongelmana tummien sävyjen puuttuminen, niiden pikmenttisyys ja varisevuus. Arkikäytössä senkin neutraalit toimivat erittäin hyvin, mutta juhlaan en saa siitä oikein mitään kunnolla aikaiseksi. Voisin tehdä jonkun laajemman arvostelun, mutta jääköön se mietintämyssyyn muiden projektien ja kirjoitusten ohella.


Toivotan kaikille hyvää syksyä ja mahdollisimman vähän kaamosmasennusta tai flunssaa! :)


🍂🍂🍂

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti